Last minute DIY ajándékötletek Valentin napra


Szeretnéd meglepni a szerettedet a szerelmesek ünnepén, de nincsen ötleted? Hogyha te is szeretsz mindent az utolsó pillanatra hagyni, akkor ennek a cikkek örülni fogsz. Összeszedtünk néhány különleges tuti tippet, aminek biztosan örülni fog a másik feled. Ezek a kis apróságok egyszerűen beszerezhetőek és nem drágák, hiszen mint a legtöbb ajándék, ez is inkább a gesztusról szól. 🙂


Fürdőbomba vicces felirattal

Egyszerű és gyors megoldások híve vagy? Akkor irány a legközelebbi LUSH üzlet és lepd meg a szerelmedet ezzel a cuki csomaggal. Ki mondana nemet egy forró illatos fürdőnek?

Forrás: Make life lovely

Szerelmes Jenga

Emlékszel a napjára, amikor utoljára játszottál Jengát? Te sem? Akkor keresd elő a szekrényből és turbózd fel szerelmes üzenetekkel, feladatokkal és töltsetek el egy vicces estét együtt.

Forrás: Brit

Konyharuha cuki díszítéssel

Hogyha a te szerelmed is istenien főz, akkor készíts neki egy aranyos konyharuhát, amiről nap te juthatsz eszébe. Nagyon kedves és hasznos ajándék, ami hosszú évekig díszíti a konyhátokat.

Forrás: Pinterest

Kis csomagok

Nem csak édesszájúaknak! Ti ismeritek legjobban a párotokat, töltések meg a csomagot olyan édességgel, kekszel, sütivel, amit ő legjobban szeret. Nagyon kedves gesztus és biztosan jó lesz elcsipegetni az esti film közben.

Forrás: Faking It Fabulous

Okok, amiért szereted a másikat

Biztosan láttatok már ti is ehhez hasonlót, hiszen az Internet telis tele van ilyen jellegű képekkel. Nem véletlenül, hiszen nagyon kedves ajándék, aminek a szerelmetek biztosan örülni fog. Nem kell hozzá más, csak egy befőttesüveg, cetlik, toll és az emlékeid. 🙂

Forrás: Etsy

Lejátszási lista

Oldschool-nak hangzik? Épp ezért szuper! Biztosan nektek is megvannak a közös számaitok, amit sokszor hallgattok együtt. Lehet az egy bugyuta dal a 70-es évekből vagy egy Disney szám, biztosan nagyszerű aláfestése lesz a közös főzőcskézésnek. A listát elkészíthetitek Spotify-on is, de akár vehettek hozzá egy menő pendrive-ot.

Forrás: Etsy

Kedvencek egy csomagban

Vannak bizonyos dolgok, amiket gyakran újra kell vennie az embernek. Szerintünk mindenki örül, ha a szerelme meglepi egy kis csomaggal, amiben megtalálható a kedvenc kréme, szájápolója, arcpakolása, rúzsa. Jolly Joker választás.

Forrás: Pinterest

Kedvenceknek

Ne feletkezzetek meg a kis kedvenceitekről sem. 🙂 Egy cuki sállal ők is megadják a módját a szerelmesek ünnepének.

Forrás: Pinterest

Hasonló bejegyzések