10 kreatív ülésrend minden stílushoz

Az ültetési rend segítségével tájékozódhatnak a vendégek arról, hogy hol fognak ülni vacsora alatt. A tökéletes ülésrend elkészítése nem kis feladat, de ha megvan a terv számos kreatív módon tudjátok majd megjeleníteni az esküvőn. Íme a mi kedvenceink.

Édességek

A bohém stílust nehezen lehet egy szóval leírni, itt a fő irányelv, hogy legyen a dekoráció könnyed, művészi és különleges. Nekünk ez jelenleg a legkedveltebb stílusirányzatunk, hiszen szárnyalhat a képzeleterő.

Forrás: Devon Donnahoo,Anne Kim

Üvegek

Sok mindenre felhasználható egy üres üveg, tényleg csak a képzelet szabhat határt. Például az apró üvegcsékbe helyezett virágok nagyon romantikusak. A röviditalos asztal és az ültetési rend pedig egy tökéletes „kettő az egyben” megoldás.

Forrás: Mon Cheri Bridals,Modern Hall

Vágódeszka

A rusztikus stílust sokan kedvelik mostanában. Nem csoda, hiszen a fa elemek konkrétan bármivel szuperük passzolnak, könnyen lehet dekorálni zölddel, kevés virággal. Az eredmény mindig csodás.

Forrás: Love My Dress, Brides

Átlátszó plexi

A modern stílust a letisztultság és a visszafogottság jellemzi. Sokan elzárkóznak tőle, mondván rideg lesz a végeredmény, pedig gyönyörű lehet a maga egyszerűségével.

Forrás: Love My Dress,Modern Hall

Eco-friendly

Az ültetési rendbe is bele lehet csempészni egy kis környezettudatosságot. Nemes egyszerűséggel válasszatok olyan természetes megoldást, amit a vendégek hazavihetnek magukkal, elültethetnek, vagy egyszerűen megehetnek.

Forrás: Jenna Bechtholt,Kari Bellamy

Trópusi

A trópusi esküvők igen nagy népszerűségnek örvendenek 2020-ban. Nagyon vidám és pezsgő hangulatot teremt a stílus. Az esküvő számos pontjába be lehet csempészni egy kis karibi hangulatot, az ültetésnél például frappáns megoldás a kókuszdiók használata – információ, dekor és frissítő egyben.

Forrás:  Jana Williams Photography, Wedding Chick

Tematikus

Gamerek, könyvmolyok, filmimádók, sorozatfüggők, focidrukkerek és még sorolhatnánk. Mindenki rajong valamiért, de valaki olyannyira, hogy a nagy napján is szeretné, ha visszaköszönne a hobbija.

Forrás: Aqua Photo,Wedding Willa Journal

Alkoholok

Egy buli szerves része az alkohol, amit a legtöbb vendég bátran fogyaszt az esküvőkön is. Egy pohár pezsgő vagy finom koktél nagyszerű választás lehet ülésrendnek és welcome drinknek is.

Forrás: Love My Dress, Oosile

Gyümölcsös

Imádjuk a friss gyümölcsöket! Hasonlóan a trópusi esküvőkhöz, ez is szuper trendi és izgalmas megoldás. Használjunk citromot, szőlőt és friss fűszernövényeker a dekorhoz és kész is egy igazi toszkána esküvő.

Forrás: Style Me Pretty, Michelle Beller

Fényképek

Készítsetek egy táblát, melyre a vendégekkel készül közös képeiteket teszitek ki. Mindenki imádni fogja, együtt nosztalgiázhattok, emellett pedig meg is tudhatják, hogy hol ülnek a vacsorán.

Forrás: Brides,Modern Hall


Hasonló bejegyzések