2019 sztáresküvői

Akik naprakészek a sztárvilág híreitől, vagy gyakran böngésznek az interneten tudják, hogy 2019 jócskán kecsegtetett szebbnél-szebb sztáresküvőkkel. Összehoztuk a saját listánkat, azokról az említésre való frigyekről, amiket az egész világ tátott szájjal nézett. Remélem lesz köztük meglepetés nektek.

Zoë Kravitz és Karl Glusman

Hollywood egyik legvagányabb sztárpátja ebben az évben fogadott örök hűséget maguknak. Az esküvőt titokban tartották Franciaországban, így nem kerültek ki képek a nagy napjukról, de reméljük idővel kapunk betekintést egy-két fotó erejéig. Ami viszont a legszuperebb, az a bőrkabát, amit az újdonsült feleség kapott a férjétől.

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Családias, meghitt esküvőn házasodott össze a Marvel szuperhőse és Arnold Swazenegger lánya. A pár szabadtéri esküvőt választott magának, Kaliforniában, ahol az egész család részt vett. A menyasszony és a vőlegény is Armani-t viselt, fantasztikusan néztek ki együtt.

Dwayne „The Rock” Johnson és Lauren Hashian

Nagy meglepetés volt, amikor Dawyne Johnson posztolta az esküvői képeit az Instagram oldalára. A pár nem fukarkodott a fotókkal, rengeteg kép került ki a rajongók legnagyobb örömére. A szerelmesek egyébként 12 éve alkotnak egy pár és két gyönyörű kislányuk is született már.

Ellie Goulding és Caspar Jopling

Az ifjú pár a boldogító igent a yorki székesegyházban mondták ki augusztusban. Ellie egy meseszép földig érő, gyöngyökkel díszített, konzervatív Chloé ruhát választott magának, ami tökéletesen passzolt az egyházi szertartáshoz. A 300 fős lagzijuknak pedig fesztivál témát választottak.

Miles Teller és Keleigh Sperry

A sármos színész és modell kedvese is 2019-ben fogadott örök hűséget egymásnak. A helyszín, akárcsak Rock-éknál, itt is Hawaii-on volt, egy csodaszép tengerparton, de a trópusi dekor helyett a pár elegánsat választott. Érdemes vetnetek egy pillantást a teljes beszámolóra.

Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan

Ismét egy titkos esküvő, amit szintén a közösségi médiában tudott meg a nagyvilág. A híres színészpáros már 10 éve egy párt alkot, sőt közös gyerekeik is születtek, de az igent még csak 2019-ben mondták ki egymásnak. A menyasszony sellő fazonú ruhája tökéletes választás volt.

Sophie Turner és Joe Jonas

A Trónok Harca sztárjának és a Jonas Brothers énekesének kijutott a jóból, ugyanis két esküvőjük is volt. Az elsőt szolidan, felhajtás nélkül Las Vegasban tartották, a második viszont már sokkal nagyszabásúbbra sikeredett. A szerelmesek egy francia villában, igazi provencei környezetben történt. A szertartás követő bulin a pár pirosban, a násznép a dress code szerinti fehér ruhában jelent meg.

Justin Bieber és Hailey Baldwin

Mivel mással zárhatnánk a listánkat, ha nem az év esküvőjével, azaz Mr. és Mrs. Bieber nagy napjával. A pár ugyan 2018-ban már összeházasodott, a család és barátok előtt idén álltak az oltár elé. Az esküvőt Észak-Karolinában rendezték meg, egy May-folyó partján elhelyezkedő luxusszállodában. Mivel a sztárvilág apraja nagyja részt vett ezen a jeles eseményen, rengeteg képet láthattatok az Instagramon.

Hasonló bejegyzések