Esküvő a koronavírus idején

A jelenlegi helyzet mindannyiunk életére hatással van. Azok párok akik 2020 tavaszán szerettek volna összeházasodni nehéz időszakot tudhatnak maguk után. Hatalmas csalódás lehet, ha hónapokon át tartó szervezés és várakozás után le kell mondani az esküvőt. Ezért is tanácsoljuk a jegyeseknek, hogy igyekezzenek nyélbe ütni a frigyet még ebben az évben. Ehhez tökéletes lehet egy szűk körű, mini esküvő, amihez most írunk néhány tippet nektek.
Forrás: Dev Lynch Photography

Mivel Magyarországon jelenleg a lakodalmak megtartása nem engedélyezett, így azok, akik 100 fős vendéglétszámmal terveztek, azoknak sajnos újra kell gondolniuk a terveiket. Viszont nem kell lemondani erről a különleges élményről, nem kell elhalasztani az esküvőt, ha úgy gondoljátok, hogy mindenképp az idei évben szeretnétek kimondani a boldogító igent.

Forrás:  Hannah Leigh Imagery

Helyszín kiválasztása

Helyszín tekintetében gondoljátok át a lehetőségeiteket. Van esetleg a családban olyan személy, aki szép kerttel rendelkezik? Volt esetleg olyan helyszín, amihez kötődtök? Első randi helyszíne, balatoni nyaralás, stb. Hallottunk olyan párról is, aki a saját nappalijában házasodott össze, szerintünk ennek is megvan a maga hangulata. A lényeg az, hogy próbáljátok meg a helyzet jó oldalát nézni.

Forrás: Henry Tieu
Forrás: Vivre Photography

Vendégek meghívása

Jelenlegi jogszabályok alapján maximum 10 fő vehet részt egy esküvőn, melybe már a szertartásvezető és az ifjú pár is beletartozik. A maradék 7 fő pedig csak az igazán közeli hozzátartozók lehetnek, szülők, testvérek. A többi vendég, barátok és rokonok sajnos nem vehetnek részt ezen az eseményen. Ettől függetlenül megoldható, hogy másokkal is megosszátok a pillanatot. A mai modern technikának hála a barátaitok már élőben is nyomonkövethetik az esküvőtöket telefonon keresztül.

Források:Amanda Leise, Alex McCullough Photography
Forrás: Christine Quarte Photography

Apró részletek

Szerintük a legjobb módja, hogy különlegessé tegyétek az esküvőt, ha figyeltek az apró részletekre. Mivel sokat tudtok spórolni azzal, hogy nem 100 főt láttok vendégül, így tudtok egy kicsit többet áldozni a részletekre. Legyen szó egy csodás csokorról, piknik asztalról vagy bármi olyanról, ami nagyon jól fog mutatni a képeiteken és különleges hangulatot teremt.

Forrás: Artur Saribekyan
Forrás: Adrian Vilanova


Hasonló bejegyzések